2014. június 5., csütörtök

L'Oreal Paris Shine Caresse ajakfény - Teszt

Még a Glamour-napok egyik beszerezése volt ez az ajakfény, azóta volt időm bőven tesztelgetni. A tapasztalataim elég vegyesek vele szemben, viszont nem egy rossz termékről van szó. Lássuk akkor, én mit tapasztaltam a használata során.








Mivel imádom a piros/vörös ajakkencéket, ezért a választásom a 300-as Juliet árnyalatra esett. A csomagolása igazán szépre sikeredett, mondhatni luxus-érzést kelt az emberben. Az egyetlen apró probléma az, hogy a fényes felület nagyon szereti az ujjlenyomatokat. 



Ha kitekerjük az applikátort ez a látvány tárul elénk: gyakorlatilag teljesen eltér a megszokott formától. Sokkal nagyobb és szélesebb a fej, aminek köszönhetően könnyebben lehet eloszlatni a festéket, viszont van egy lyuk is a közepén, ráadásul az egész hajlított is. Az egyetlen probléma az, hogy szerintem kevés festéket vesz fel ami problémákat is tud okozni, mert rettenetesen gyorsan szárad.


És ezzel el is érkeztünk a textúrájához, ami nagyon kellemes, krémes. Mikor felkenjük elég fényes, de mint írtam, nagyon gyorsan szárad, ezáltal veszít a fényéből is. Ez eddig mind szép és jó, viszont eloszlatni egyenletesen szinte lehetetlen, pont a gyors száradás miatt, ezáltal foltos lesz a végeredmény. De ha mégis sikerül valahogy szépen felkennünk akkor viszonylag tartós, de azért evés/ivás után nem árt ránézni. Önmagában a kopása egyenletes, sőt, mivel megszínezi az ajkakat nem is igazán feltűnő.

Összességében nem rossz termékről van szó, csak meg kell tanulni vele bánni. 3200 Ft-ért bármelyik drogériában beszerezhető

Nektek megvan ez az ajakfény? Mi a véleményetek róla?

Orsi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése