2014. május 22., csütörtök

Bioderma Sébium micellás víz - Teszt

Arctisztítókról, krémekről és ilyen kategóriájú termékekről nehéz írni, mert attól, hogy valakinek bevált, még nem biztos, hogy másnak is ugyanaz lesz a hatása. Viszont most egy olyan micellás vízről fogok írni, ami a szokásostól eltérően a kombinált, zsíros bőrűeknek jelenthet megoldást a problémákra.










Sokaknak a micellás víz neve egyet jelent a sminklemosással. Itt azonban más a helyzet, és bár külsőre majdhogynem megegyezik a hagyományos fajtákkal, ez a lemosó kifejezetten a kombinált és a zsíros bőrtípusra lett kifejlesztve. 
Lássuk akkor miket is ígér: " A szabadalmaztatott Fluidactiv® komplex tartalma szabályozza a bőr faggyú-összetételét, ezáltal megelőzi a pórusok eltömődését és a miteszerek, pattanások kialakulását. Sébium H2O kiváló bőr és szemkörnyéki toleranciát biztosít. A Sébium H2O nem komedóképző. "



Amit én tapasztaltam ezek közül a nagyjából másfél hónapos használata után, hogy valóban működik a szabályozó hatása. Ez azonban nem úgy nyilvánul meg, hogy nem fénylik a bőröm, (mert ott sajnos a helyzet változatlan), hanem egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán alakulnak ki pattanások az arcomon (pedig erre igencsak hajlamos a kombinált bőröm). 

Ez a micellás víz tényleg arctisztításra való, nem pedig sminklemosásra, főleg hogy illatanyag is található benne, ami az érzékeny szeműeknek kifejezetten hátrányos lehet.  
A 100 ml-es kiszerelés ára 3400 Ft körül alakul, ami bár nem olcsó, de sokáig elég, mert kevés is elég belőle egy használatra.
 Bevallom, mikor először kipróbáltam, nem vártam tőle csodát, de huzamosabb használat után valóban kifejtette a hatását, így nagyon meg vagyok vele elégedve.

Ti próbáltátok már ezt a lemosót? Mi a véleményetek róla?

Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése