2014. május 30., péntek

Skinfood - Apple Can Multi Blusher - Teszt

Szeretem a Skinfood márkát, mindig találok náluk valami klassz dolgot. Így történt ez most is, ezúttal egy pirosítóra esett a választásom. Azt már így előre írni tudom, hogy vegyesek vele kapcsolatban az érzéseim, amilyen jól teljesített először, után annyira rosszul. De hát ez van, ha az ember az internetről vásárol, sose tudja épp milyen darabot fog ki.






Ez a pirosító 4-féle színben kapható, az enyém az Apple Rose Gold árnyalatú. A csomagolása nagyobb, mint az átlagos pirosítóké, és fémből van. Nagyon masszív, kinyitni se könnyű, emellett található még benne egy kis tükör is. Jár még hozzá egy púderpamacs, de én ecsettel használom.



A színe csodaszép rózsás lenne arany csillámokkal. Lenne, ha engedné hogy az ecset felszedje. A legelső alkalommal nem volt semmi gond, nagyon szépen lehetett használni. Aztán nem tudom mi történt, de ahogy elhasználtam róla a legfelső réteget hirtelen az egész nagyon kemény lett, mintha egy hártya képződött volna a felszínére. Érthetetlen számomra az egész. 


Most ott tartok, hogy használgatom de csak ha sok időm van, mert úgy kell gyakorlatilag kikapargatni az ecsettel. Szomorú és bosszantó dolog, mert a színe tényleg csodás.


Ebay-ről lehet beszerezni, az ára 1700 Ft körül volt. Én bízom benne, hogy csak az enyém teljesít ilyen gyatrán, remélem, hogy más nem fut bele ilyen darabba. 

Nektek megvan ez a darab? Nálatok hogy teljesít?

Orsi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése