2014. március 17., hétfő

Glamour-napi wishlist

Éljen! Újra Glamour-napok. Elvégre ki ne imádna kedvezményesen vásárolni? Viszont ez a mostani válogatás nem lesz a kedvencem, több márkát is hiányolok mint például a The Body Shop. Nem lesz túl hosszú a listám, mert mostanában sikerült ruhákat vennem, inkább a szépségápolási dolgokat nézem meg. Lássuk akkor miket néztem ki!








Clinique - 2000 Ft kedvezmény: nem biztos, hogy felhasználom, viszont gondolkodom még egy Chubby Stick beszerzésén. Most az Intense vonalom nézelődöm, ha találok valami szépet valószínűleg azért megveszem.

H&M - 20% kedvezmény: szeretnék egy tavaszi vászoncipőt, valószínűleg itt fogom megvenni, mert itt jó árban vannak. 

KFC - 20% kedvezmény: sajnos a KFC-nek nem tudok ellenállni. De ha egyszer olyan finom! És ha már egyszer kupon is van hozzá...

Libri - 20% kedvezmény: barátomnak épp május elején lesz a szülinapja és már ki is néztünk neki pár klassz könyvet, így itt a tökéletes alkalom a megvételükre.

L'Occitane En Provence - 20% kedvezmény: nagyon szeretem a tusfürdőiket, olyan különleges illatuk van. Lehet, hogy elcsábulok egyre.

Maybelline - 50% kedvezmény: itt a remek alkalom egy újabb Color Tattoo beszerzésére. Jelenleg 3 szín között vacillálok, még meglátjuk mi lesz belőle, de ahogy magamat ismerem valószínűleg ott fogok dönteni.

Müller - 20% kedvezmény: innen egy OPI lakkot szeretnék. Konkrét választott még nincs, de valami szép rózsaszínre gondoltam.

Tally Weijl - 20% kedvezmény: legutóbbi ittjártamkor megakadt a szemem egy iszonyúan cuki fánkos fülhallgatón. Remélem még ott lesz!


Ti mit terveztek beszerezni?

Orsi







2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nem rég találtam rá a blogodra és nagyon tetszik! Végre találtam valakit, aki igényesen ír (nincsen szóismétlés, se helyesírási hiba), saját képeket tesz fel és nem csak OOTD-ket mint sok blogger. Tetszik, hogy nem csapod össze a bejegyzéseidet. A dizájn egyszerű, ki lehet igazodni az oldaladon és nem vakulok meg a sok színtől.:D A háttered pedig egyszerűen gyönyörű!
    Ha van kedved kukkancs bele az én blogomba, sok benne a csajos dolog, lehet, hogy tetszeni fog.
    Csak így tovább!
    Love, Lili

    http://lilianagamble.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :) Bár még új a blog, azért igyekszem hogy minél jobb legyen. Megnéztem a tiedet is és nagyon tetszik!

      Törlés