2014. március 2., vasárnap

Februári kedvencek


Olyan gyorsan eltelt a február és úgy örülök neki mert most már hivatalosan is tavasz van! :) Ennek örömére itt vannak a februári kedvenceim.










Bourjois pirosító - Lilas d'or árnyalatban: ezért a pirosítóért nyúltam legtöbbször, annyira tetszik a színe. Eddig nem nem fűződtek hozzá különösebb érzelmeim, viszont most nagyon a szívemhez nőtt! Tényleg semmi különleges, de a hétköznapokon remekül használható lilás-aranyfényű pirosítóról van szó.

Skinfood Good Afternoon - Peach Green Tea BB krém: még a hónap elején érkezett meg hozzám, és mivel az arcomnak nem volt semmi különösebb problémája, ezért végig ezt használtam. A fedése elég gyenge, viszont nagyon szép, egyenletes arcszínt kölcsönöz. 

Lush - Buche de Noel arctisztító: igen, tudom hogy karácsonyi, de nem bírok betelni vele, annyira jót tesz a bőrömnek. Csodálatosan tisztít és még a kezdődő pattanásokat is eltünteti. Előre félek, hogy mi lesz ha elfogy.

Clinique Chubby Stick - Super Strawberry árnyalatban: ez a rúzsceruza is igazi jolly-joker: bármihez szuperül illik. Amikor nem volt kedvem semmi extrát használni egyszerűen csak felkentem ezt. Nagyon szeretem, mert remekül hidratál és a színe se túl feltűnő.

Nektek mik voltak a kedvenceitek?

Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése