2014. március 31., hétfő

Minek ennyi ajakápoló?

Sokszor teszem fel magamban ezt a kérdést. A válasz pedig mindig az, hogy kell. Egyszerűen kell, hogy mindig legyen nálam egy. Ki tudja mikor van rá épp szükségem?
Igen ám, csak hogy ennek az lett az eredménye, hogy fölhalmozódott egypár darab belőle. Most a célom az, hogy addig nem veszek újat, míg legalább a felére nem redukálom ezt a mennyiséget.



Van köztök amelyik bevált, és van, ami semmit nem ér. Ezekről írnék most egy kis összegzést.


Labello Repair & Beauty: ezt a darabot a táskámban lévő neszeszerben tartom. Ahhoz képest hogy száraz, kicserepesedett ajkakra ajánlják, azokkal nem csinál semmit. Arra hogy egy kis fényt adjon, arra megfelelő, de másra nem igazán. Még ápolni se igazán ápol. 






Labello pure & natural - Olive & Lemon: ezt a fajtát este, lefekvés előtt szoktam használni. Igazából azért vettem meg, mert imádok mindent aminek köze van az olívához. Ez sajnos az illatán nem érződik, inkább a citrom dominál. Egészen jó kis darab, de szárazabb ajkakra nem való. 







Labello Soft Rosé: na ez az az ajakápoló, amit csak akkor használok, ha nagyon muszáj. Egyszerűen nem szeretem. Az állaga annyira furcsa, elég kemény és kenni se könnyű. Az illata meg leginkább a gyurmáéra emlékeztet. Nem jött be. :S







Carmex: szerintem nem nagyon kell külön bemutatni, annyira fantasztikus! Nem állandóan használom, csak ha nagyon kiszáradtak az ajkaim. Ez a csoda viszont 1 alatt tökéletesen rendbe hozza. Tetszik, hogy hűsít és még 15-ös fényvédő is van benne! Az abszolút kedvenc nálam!






Sierra Bees - Organic pomegranate lip balm: ezt az ajakbalzsamot a legutóbbi iHerb rendelésemhez választottam, még nem igazán használtam huzamosabb ideig. A legjobb benne, hogy csak organikus összetevőket tartalmaz. Az illata nagyon fincsi gyümölcsös elsőre, utána viszont érezni lehet rajta az olívaolajat is, ami az egyik fő összetevője. Remélem be fog válni.



Lush - Snow Fairy Lip Tint: ez is egy érdekes darabnak mondható, mert hidratálásra sajnos ez sem jó. Valahogy olyan kellemetlen érzete van felkenve. Nem krémes, hanem inkább száraz és ez zavaró. Magában nem is használom, hanem van egy hasonló pink szájfényem, az alá kenem, hogy intenzívebb legyen a színe. Erre pont megfelelő.




The Body Shop - Born Lippy - watermelon: ez már egy egész jó kis darab, egyedül a csomagolása miatt nem használom túl sűrűn (nem szeretek kézzel belenyúlkálni). Az illata fincsi, olyan mint a dinnyés rágóé és egész jól ápol is. Általában rúzsok alá kenem fel, és még egy picit föléjük is eloszlatok, így sokkal kellemesebb a viselésük.




Nektek mik a kedvenc ajakápolóitok?

Orsi

2 megjegyzés:

  1. próbáld ki a Carmex moisture plus-t, van belőle enyhén színezett is, és még sokkal jobb is mint a sima carmex, főleg nyárra nagyon jó. Asos-on lehet csak rendelni itthonra sajnos, de nagyon megéri.:)

    CUKOR

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, hogyha kicsit lefaragok a mostani ajakápolóim mennyiségéből tuti ki fogom próbálni! :)

      Törlés