2014. április 9., szerda

Essence - Bloom Me Up! - Shimmer Powder - Teszt

Épp nemrég jött ki az Essence-nek a Bloom Me Up! trendkiadása, de bevallom képekről nem igazán nyűgöztek le a kollekció darabjai. Aztán a napokban benéztem egy Müllerbe, és hát ezek a darabok is ott voltak. Élőben sem igazán mondanám, hogy valami hú de különlegesek, egyedül ezen a highlighteren akadt meg a szemem, jött is velem haza.




Ami elsődlegesen megtetszett benne, az a csodás mintája, a másik meg hogy szükségem volt egy highlighterre. Teszter híján sajnos esélyem sem volt kipróbálni, viszont már így a csomagolásában sem tűnt rossznak. 



Egyetlen árnyalatban kapható, melynek a neve 01 Rose It Up! Ehhez hűen szép, halvány rózsaszínű, ezüst mikrocsillámokkal. Púderről van szó, viszont a textúrája nagyon selymes, és ami még pluszpont, hogy egyáltalán nem porol. A fénye nem túl erős, viszont pont elég, kiemelésre tökéletes.


Nem bántam meg, hogy megvettem, végre egy Essence termék ami igazán jól teljesít és nem kellett csalódnom benne! Az ára 1099 Ft, viszont van rá esély, hogy hamar elfogynak, érdemes sietni.

Ti beszereztetek valamit ebből a trendkiadásból? Mi a kedvencetek?

Orsi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése